On päivä menny taas ihmetellessä, mut mikäs tässä on ollessa. Tavallaan ollu jo vähän pidemmän aikaa nostalginen fiilis ja mikäs silloin onkaan parempaa kuin kuunnella Elton Jhonia. *hymyää* Ollu tosiaan tosi jännä olotila tän päivän, varsinkin tuossa puolenpäivän jälkeen, vähän kuin leijailis jossain. Ihan hyvällä tarkoitettuna siis.

Koiraki tulee tänään taas hetkeks hoitoon, joten sen kans saa sit temppuilla hieman, vaikka kiltti tapaushan se on, mitä nyt joskus vieraiden varpaisiin hyökkäilee *heh*. Olenki miettinyt jos katselisin illalla leffaa, tossa olis vuorossa sellainen kuin Dreamkeeper, vaikuttaa ihan kivalta pätkältä näin pikaiseen vilastuna, ehdin tuossa pari päivää sitten vilasta siitä ensimmäiset 20 minuttia mut nyt aattelin kattoo ihan kunnolla keskittyen alusta loppuun. Pääsee syvemmälle tarinaan.

Tässä samalla musaa kuunnellessa tulee muisteltua juhannusta ku oli ystäviä käymässä, oli kyllä hauskaa ja sai nauttia hyvästä humoristisesta seurasta. En voi sanoa että ei oltais naurettu. Hitsi sitä joskus ei tajuakkaan kuinka paljon kaipaa vanhoja ystäviä, toisaalta mitä harvempi hetki sitä kirkkaampia helmiä ne ovat muistoissa. Muutenkin, kun tässä on nyt elänyt puolierakkona viimisen kuukauden vähintään, ellei kaksi niin sitä huomaa että seura vois tehdä taas hetkeksi hyvää. Toisaalta, vaikka kesä on ollu mitä on, niin siellä on myös selkeitä kirkkaita hetkiä, itseasiassa ne on juuri ne jotka on tullut vietettyä ystävien seurassa.

Elton John - Sacrifice

Kyl se vaan joskus on kiva kun pystyy päästää mielensä lentelemään rentona, ilman että se tarraa kummemmin yhtään mihinkään. Kevyttä oloa ja hyvää mieltä.