noniin, taas  yksi päivä on pulkassa ja ajattelin hiljalleen mennä nukkumaan, kunhan lueskelen vähän tuossa kirjaa vielä. sitä kirjaa jonka sain ystävältäni, eli Dalai laman uusinta! On muuten hyvä kirja, vielä kerran sen sanoakseni. Tänään olen muutenkin käynyt tosi hyviä keskusteluja ihmisten kanssa, oppinut paljon uutta ja luonut kontakteja, tiedän taas miksi harjoitan niitä harjoitteita joita tulee tehtyä, eli Arhatic Yogaa. Kiinnostuneille löytyy kaksi sivua. täältä ja täältä, käykää katsomas jos mieltä askarruttaa että mistäköhän mä mahdan puhua.

Tänään tosiaan juttelin pitkän tovin siellä kansainvälisellä buddhalaisella kanavalla, käytiin läpi kuolema ja olemassa olo ja aina jaksetaan jutella siitä että mikä ero on sydämellä ja mielellä ja onko buddhalaisuudessa mieli määräävänä, vai mitä se sydän tekee, mikä on myötätunnon lähde? Jostain syystä monien on vaikea nähdä sitä kokonaisuutena jossa mieli sekä sydän vaikuttaa, tiedä sitten, ehkä se on se sama ihmisten tarve joka jakaa asiat "oikeisiin ja vääriin". Sama kun tänään paikalle ilmestyi tällä kertaa ateisti joka saarnasi meille siitä että uskonnot synnyttävät sotia - siksi kaikkien tulisi siis olla ateisteja. Tuli siinä sitten mietittyä, että se mikä niitä sotia itseasiassa synnyttää, on mielenlaatu jota ihminen kantaa. Se mielenlaatu haluaa osoittaa olevansa oikeassa, ihan samalla tavalla kuin se mielenlaatu haluaa osoittaa että minun jumalani on oikea jumala, tämä ateisti kantoi sitä samaa fiilistä mukanaan, minun tieni on oikea, muut vääriä! On aika sokeaa tulla saarnaamaan jotain vastaan, kun juuri oma asenne kantaa sitä avaintekijää siihen, jonka takia yleensäkin pieniä tai isoja väärinkäsityksiä syntyy. Mutta kaipa se niin vain on että suurin osa meistä on sokeita - minäkin joskus. Silloin paikalle yleensä tulee joku, joka muistuttaa tavalla tai toisella palaamaan siihen "keskustaan".

Se mua harmittaa että skippasin jonkun DNA keskustelun mikä siellä käytiin, toisaalta.. juttelin ystävieni kanssa paljon aiheellisimmista jutuista.. DNAta tulee ja DNAta menee, mutta minä pysyn! *naurahtaa* niinpä niin..

Mutta, voisin lähteä lukemaan tuota kirjaa ja päästää teidät musiikkivideon ääreen.. tällä kertaa vuorossa on:

Röyksopp - Remind Me