Kakkoselta tulee Tuntematon Sotilas, se on ensimmäinen elokuva, jonka muistan katsoneeni pienempänä monta kertaa putkeen, ensimmäisen kerran kun sen näin, istuin leikkirattaissani, kuusivuotiaana, Isä istui tuolilla vieressä, veli lattialla tyynyllä ja toinen veli oli intistä lomalla ja makoili sohvalla. Katsottiin koko elokuva putkeen, sen jälkeen mä olenkin sen varmaan joka vuosi nähnyt ainakin kerran. Neloselta tulisi toinen leffa, joku kevyempi komedia, mut mä huomaan vain automaattisesti vaihtavani kanavan kakkoselle..  Ja onhan tuo Tuntematon Sotilas klassikko kuitenkin. Yläasteella ollessa tein yhden luokkatoverin kanssa lehteen artikkelin evakkomatkasta ja siitä mitä se merkitsi, mitä se todellisuudessa oikeasti oli. Haastateltiin vanhempaa naista ja oli aika ällistyttävää kuulla suoraan niitä kokemuksia, itse olin kuullut vain isältä jotain pientä, mut hän oli ollut Karjalassa ja kaikki ne kokemukset joita hän oli käynyt läpi, se oli jotain se.. Tulee aina mieleen kun Tuntematonta Sotilasta katsoo, että se pappi tuossa elokuvassa oli isän oma rippipappi.. hassua yhdistää noin asioita, mut mikäs siinä, noi on sellaisia pieniä asioita jotka muistuu mieleen.

Mutta muihin asioihin, ystävä tosiaan lähtee tänään sinne Intiaan, oi että, viimeksi kun mun tuttuja oli intiassa sinne iski se tsunami, on sekin kyl kokemus ollut kokea, monelle pysäyttävä, monelle herättävä mut aivan varmasti suurimmalla osalle surua nostattava, se on heti joulun jälkeen monelle surun päivä. Muistan et oma veli oli silloin tsunamin jälkeen kyllä työllistetty ammattinsa puolesta.

Tänään ois taas vaihteeks kylmäsavulohta tiedossa, ai ai, se on hyvää se. En oo aikoihin kylmäsavulohta ostanut ja eilen menin ja \"tyhjensin\" S-Markitin tiskin, on se makunautinto.. ai ai, hyvää se on. Mut mädin perään en ole, enkä kyllä muutakaan kalaa raakana tykkää, tai edes puoliraakan, ei kiitos. Tuosta tulikin mieleen et siitä on aikaa ku viimeks olen sushia syönyt..

Illalla on sit linnanjuhlat, koitan just bongata tulisko muilta kanavilta jotain parempaa katsottavaa, ei niitä jaksa -- pikainen televisio ohjelmien pläräys osoitti et eipä siellä paljoo tarjontaa ole, Inno tulis puolkahdeksalta neloselta, sen nyt vois katsoa jos ei muuta ja CSI kolmoselta vähän myöhemmin.. Ehkä mä vain kaivan dvd hyllystä Pikku Buddhan ja katson sitä..

Mutta jospa mä menisin hakemaan sitä kylmäsavulohta ja laitettais päivän musiikkivideo kehiin..

Alabama 3 - Woke up this morning