Näyttää siltä et sairastelu tekee loppuaan, ruoka pysyy sisällä, vatsa ei muutenkaan valittele, en ole väsynyt ja jaksan tehdä muutakin kuin istua, ts. kävin juuri kaupassa ja muutenkin tein pienen kävelylenkin kuunnellen musiikkia. Teki kyllä hyvää, en voi kieltää. Nyt juon pepsiä, syön leipää ja katson Simpsoneita.. mm'm *nyökkää* kuulostaa just niin hyvältä kuin on.. No ei, Simpsonit on jotenkin koukuttanut mut, katon aina kun mahdollista moisen ohjelman - vaikka eihän se mitään laatu viihdettä ole, mut kivaa ajanvietettä kuitenkin.

Muutenkin aika on mennyt aika rattoisasti jutellessa ystävien kanssa, miettiessä joululomaa ja talvilomaa ja mahdollisia menemisiä ja matkustamisia, tuli yks melkein varma meno Saksan suunnalle vuonna 2008, olis taas iso konferenssi Hampurissa, tarkoittaa että sinne tulee yli 1000 ihmistä ympäri maailman, kuulostaa ihan älyttömän hyvälle. Mikä parasta? Pääsee tutustumaan jälleen uusiin ihmisiin ympäri maailman!

Oon yrittänyt etsiä myös jotain irc-kanavaa jolle vois mennä roikkumaan ja joskus jopa juttelemaan, mut ei oikein ole tiedossa yhtään.. harmi. Kaikki ne vanhat kannut joilla tuppasin oleskelee ovat kuihtuneet ja kuolleet pois. Ja sitten ne kanavat missä tällä hetkellä suurin osa ystävistä ovat, no siellä on niin vähän porukkaa että läppä on aika sisäpiiri kamaa.. joten, mitä siis tehdä? ..en tiedä, katsellaan.

Joo, no mitäs muuta, yks tuttu on lähdössä tosiaan Intiaan ens viikolla, tarkalleen sanottuna Äiti Amman ashramiin, itseasiassa sinne on lähdössä pari muutakin tuttua, aika mahtava paikka viettää joulu ja uusivuosi, täytyy sanoa. Paikka jossa ashram on, siinä on meri ja puita ja se on vehreää maastoa, siellä ei ole kuivaa niinkuin vähän sisempänä maata ja joulu on sillä alueella, eli Keralassa suhteellisen viileä verrattuna muihin vuodenaikoihin, eli jotain +30.. tälläisen käsityksen olen ainakin saanut. Sitten kun itsellä tulee ajankohtaiseksi tuo Intian reissu, ni varmaan löydän itteni tuolta, ja pohjois-Intiasta ja Nepalista ja Bhutanista ja ja.. noh, katsotaan nyt, suunnitelmia saa ainakin olla. Ois muutenkin pari suhteellisen halpaa oleskelu paikkaa tiedossa jossa sais vähän samalla seurata sitä perus menoa ja meininkiä.. we will see.

oukki doukki, joinin yhdelle kannulle, katsotaan mitä siitä seuraa.. vähän lepposalta näyttää mutta katsellaan. see ya!

ja tässä päivän musavideo :)

Faithless - Miss You Less See You More