Noniin, sitä ollaan taas pitkästä aikaa täällä ja kirjoittamassa. Aika on hurahtanut nopeasti ja kevättä kovasti odotellaan. Kulunu talvi on ollut kyllä monella tavalla kovin erikoinen ja paljon on joutunut selän takia kohtaamaan ihan uusia asioita ja on pitänyt opetella elämään niiden kanssa, paljon turhautumista, pelkoja ja epävarmuutta ja sen myötä myös laiskuutta. Silti, nyt tuntuu että suurin ja vaikein jakso on takana päin, uudet tuulet alkaa hiljalleen puhaltaa ja toisaalta on löytänyt jotain sellaista taas mikä on ollut kadoksissa monen monta vuotta. Jano oppia ja oivaltaa, löytää yhteys. 

Sen myötä, olenkin taas löytänyt ilon lukemiseen ja harjoitusten tekemiseen sekä vanhan kertaamiseen. Ilolla huomaa kuinka asiat taas natsaa ihan eritavalla ja oma yleisolotila on aivan eri kaliiberia kuin mitä se on ollut. Eilen havahduin bussissa siihen, kuinka kauniita ihmiset ovatkaan! Tämä on juuri se uusi fiilis joka on taas potkinut minusta ulos ja olen siitä kovin iloinen :)

Jonkun loppukappaleen voisin tähän etsiä, katsotaan mitä youtube tarjoaa, silti, oikein aurinkoista helmikuunlopun päivää ja odotellaan yhdessä sitä kevättä!

Grand Central - K-Pax soundtrack