Tänään ei ole ollut maailman parhain päivä, paljon väärinkäsityksiä ilmassa - ja vielä eri ihmisten kanssa. Onneksi ne kaikki väärinkäsitykset myös selvisivät samantien, mut on ilkeää ajatella että niitä syntyy, vaikkakin täysin tarkoituksettomasti. Mut kun on malttia ja asiat hoitaa niin ne myös ymmärretään ja pääsee oikeaan tarkoitukseen kiinni.. Onneksi niin kävi. Toisaalta tiedän myös nyt miten ko. ihmiset suhtautuvat jos ja kun niitä tulee, ovathan ne kai välttämättömiä.

Kattelin just Sopranoksen ja tuli sen aikana just samanlainen fiilis kuin mitä tämän päivän aikana on tullut vähän väliä, sellainen epätodellinen melankolinen olo. Toisaalta kun tuota ajattelen niin taas reilu tunti sitten nauroin ihan kunnolla, eli tänään on ollut hyvin värikäs päivä kaikkinensa. Odotan et illalla pääsen juttelemaan vielä muutaman ihmisen kanssa. Muutenkin tänään ollut tavallaan sellainen epätodellinen fiilis, mihin päivä on kadonnut? *heh*

Mut joo, tänään oon vähä sanainen vaikka paljon olis tunteita ja ajatuksia odottamassa ulospääsyä, mun tarvitsee kuitenkin hieman nähtävästi kypsytellä ennenkun saan ne ulos tänne. Mennään siis päivän musavideoon..

Scissor Sisters - Comfortably Numb