Taas uusi päivä, yöllä oli hyvä keskustelu parin henkilön kanssa uskonnoista ja kristinuskon dogmatiikasta. Se oli sellainen keskustelu et niitä pitäis olla enemmänkin, se auttaa ymmärtämään paremmin kristinuskoa, mutta samalla tajuaa vielä selvemmin miksi ei ole kristinuskoinen. Tuossa yöllä vain pohdittiin sitten että kuinka moni oikeasti tietää kristinuskosta ja sen opista oikeasti, monelle ne ei merkkaa mitään, mut toisaalta, mun mielestä se ehkä avais enemmän ymmärrystä myös siihen ketä me ollaan, kristillinen usko on kuitenkin valtion ja kasvatuksen pohjalla tavalla tai toisella. Ja jos me halutaan ymmärtää ketä me ollaan, on meidän ymmärrettävä myös se mistä me tulemme. En siis puhu kirkossa käymisestä joka sunnuntai vaan sitä että tutustuu kristinuskon dogmiin. Ystäväni ystävä, siis kenen kanssa tätä keskustelua kävin, ehdotti esimerkiksi teologisen luentoja, eikä se todellakaan ole huono idea. 

Mutta taisi se keskustelu ottaa veronsakin sillä tämä likka huomasi yöllä herättyään, että taitaa olla jälleen kipeänä, tai sitten se ei koskaan luovuttanutkaan.. No eipä tässä mitään, pitää levätä vielä enemmän. Tää päivä mennyt jo nukkuessa..

Se olis sitten muuttohommia lauantaina, jos sais siihen mennes ittensä kuntoon, toinen ystävä kutsui kans syntymäpäivilleen silloin, mut en ole luvannut mitään, varsinkaan tässä kunnossa ei onnistu. Mutta, pidetään ovet avoinna, onhan tässä vielä aikaa.. Nyt kuitenkin odotan että pääsen tekemään ensi vilkaisuni ystäväni kämppään, mut menee iltaan, sille ei voip mittää, mut uteliasuutta mulla riittää.

Taidan mennä pitkälleen ja alkaa lukemaan jotain "uutta" kirjaa, ei jaksa tässä näytön edessä olla, mennään siis päivän videoon:

Metallica - The Unforgiven