Noniin, suomeksi välillä..

Aikaa on taas kulunut pitkän aikaa ja asioita on ehtinyt tapahtua, työmaa on viety loppuun ja uusi on alkanut, opiskelut alkaisi ihan pian ja arjessa on riittänyt touhuamista. Kesän aikana on kivasti ollut bileitä ja samalla on päässyt näkemään ystäviä ja solmimaan uusia ystävyyksiä.

Tässä kesän aikana on huomannut kuinka läheisiä omista ystävistään onkaan tullut, niiden seuraa kaipaa kun arjet on muualla ja heitä nähdessään on tippa silmäkulmassa kun on vain niin hyvä olla taas ystävien kanssa. On ihan tervettä huomata kuinka erilaisia ja läheisiä ihmissuhteita itsellä onkaan ja kuinka paljon niistä itselleen saa, enkä yhtään epäile että se ei toimisi myös toisinpäin.  Toisaalta rako ystäviin on ihan hyväkin asia, vähän breikkiä, vähän etäisyyttä ja ajatukset muovautuu ja fiilikset hakee paikoilleen, joskus sitä huomaa kuinka ajautuu toisista erilleen jo ihan senkin takia kun on vain niin tiiviisti tekemisissä jonkun ihmisen kanssa, tulee kiintiö täyteen ja tarvitsee omaa aikaa ja rauhaa. Nyt sitä on saanut ja todellakin ajatukset ovat kirkastuneet monilta osin.

Uusi työmaakin on tosiaan startannut ja siellä on oppinut paljon, tehtävät lisääntyy ja tekemiset kasvaa, paljon uusia ihmisiä - hienoja ihmisiä. Sitä huomaa viihtyvänsä ja se tekee hyvää, tulee itsevarmempi olo siitä mitä tekee ja oma iloisuus ja varmuus siitä että on valinnut oikean alan vain kasvaa. Tämän uuden työmaan ja uusien työkavereiden myötä on myös ihmetellyt sitä miten asiat menee ja kuinka sitä saakaan juuri ns. oikeanlaisia työkavereita, sellaisia ihmisiä joiden kanssa voi hyvin vaihtaa ajatuksia monestakin aiheesta avoimesti ja voi jakaa mielipiteitään. Sitä huomaa ajautuvansa ja jossain vaiheessa tajuaa miten taas asiat ovat menneet ja hymyilee elämälle siitä kuinka se laivaa keinuttaa.


..Mutta syksy on saapunut ja ilta alkaa hämärtää, autojen valot näkyy selvemmin, ikkunoista loistaa valot ja minä pakenen yhdelle oluselle illan kaatuessa päivän ylle. Laitetaan perään yksi oikein hieno fiilistely kappale ja toivotan lukijoille oikein hyvää alkavaa syksyä.

Manu Chao - Bongo Bong