Tänään olen ollut väsynyt, nukuin viime yönä sen 2,5 tuntia ja, noh.. arvaaahan sen että ei siinä paljoa lepoa ehdi saada. Aamuisella oli sitten vielä koulussa tentti, mut se nyt meni hyvin. onneksi. Huomenna, tai siis tänään on kuitenkin vapaapäivä, ja perjantaina pitää tehdä vian pikainen piipahdus koululle, joten eihän tämä paha ole ollenkaan, maanantainakaan ei ole mitään ja tiistaina viimeinen tentti, jiihaa! :)

Mä olen lueskellut tuota kirjaa, hiljalleen, nyt kun on tenttejä ja koulutehtäviä ollut niin en ole voinut paljoa lueskella vaikka kuinka olis halunnut.. mut huomenna luen ehdottomasti lisää.. :) ehdottomasti.

Kuitenkin eiliset fiilikset ovat jo laskeutuneet ja jotenkin olen normalisoitunut taas, löytänyt uran lähellä sitä keskitietä jossa on ihan ok, tallustella. Muutama toive olisi, että pääsis juttelemaan lisää, mutta, hiljalleen hyvä tulee - malttia malttia. Odottavan aika on vain niin pitkä ja jos siitä odottamisesta tekee vihollisensa ni sit ei mee hyvin, mielummin antaa asioiden olla ja katsoo mistä itsensä löytää.

Juu, sitten katsomisesta tuli mieleen, tässä ystävän kanssa suunniteltiin perjantaille Lost maratonia.. siitä tulee hauskaa.. ja levotonta :D Oi hitsi, tiedättekö, kyllä se viime yön unettomuus on nyt ottanut minusta otteen ja pyytää että siirtyisin unimaailman puolelle.. laitetaan kuitenkin ensin päivän musavideo, tää ehkä menee tähän puoli epätodelliseen fiilikseen hyvin, tälläinen leijaileva olo puoli unessa..

Harry Belafonte  - The Banana Boat