Hii, olin jo menossa nukkumaan, mutta sitten tulikin fiilis päästä pikaisesti tänne kirjoittamaan yöllisiä päänliikkeitä. Oma fiilis vaan senkuin selkenee, pieniä aallokkoja tulee vastaan hiljalleen, mutta tietty olotila sisällä itsessä on kuitenkin pysynyt ja pitänyt pintansa, tietynlainen luottamus ja rauha siitä että kaikki on lopulta kunnossa ja ok. Se on kauhean rauhoittavaa ja samalla ajautuu miettimään, minne sen välillä kadottaa? Loppuuko oma usko, vai onko itse niin puhki väliajoin, henkisesti ja/tai fyysisesti, että sitä vain luovuttaa ja odottaa taas seuraavaa nousua kuin kuuta nousevaa. En saa itse hahmoitettua tuota, mutta voisin veikata jälkimmäistä..

Enivei, palapelejä olen rakennellut kuin hullu, tutut tietää *wink* ja lisää tekisi mieli rakennella, pari palapeliä on jonossa, siinä niidenkin tekemisessä on jotain rauhoittavaa, varmaankin se että sitä keskittyy vain ja ainoastaan siihen, ei mitään muuta, ajatukset hälvenee, vähän siis kuin meditoisi. Siitä tulikin mieleen et oon ollu koukussa yhteen youtube pätkään, en videon tai kuvien takia vaan sen äänen, laitanpa tänne perään sitten sen, vähän tiibetin buddhalaista meininkiä kehiin :) (näköjään siinä tulee perässä jotain muuta juttua, siis videossa..) Jotain rauhoittavaa tuossa äänessä on. heh.

.Huomenna, tai siis myöhemmin tänään, olisi tarkoitus nähdä vanhoja ystäviä, joitaki en ole nähnyt useampaan vuoteen, joten odotan innolla.. Kiva nähdä minne kukin on polullaan ajautunut, vaihtaa kuulumisia ja tehdä yhdessä, kuulemma joku koiranpentukin on jollakin mukana ja minähän tykkään!

Ja se mun kovasti odottama ja toivoma kevät meni taas uuden lumen alle piiloon, mutta kaipa se sieltä pitan taas tulee takaisin ja pilkistää entistä voimakkaampana, kevät aurinko on niin mukava, lämmittää kivasti. Kohta yhä useampi lintu innostuu laulelemaan enempi ja kasvit alkavat vetreytyä talven jäljiltä, sitä odottaen..