Tässä sitä sitten ollaan, melkein unohdin tältä päivältä kirjoittaa jotain, vaikka muistutin itseäni useasti mielessä.. sitä se on. No tää päivä mennyt itseasiassa hyvin, kävin päivemmällä Ikeassa parin muun kanssa, sitten olen siivonnut, tehnyt ison kasan ruokaa josta on vähintään huomiseksikin jotain ja ja.. jutellut itseasiassa ihmisten kanssa. Nukuin aika pitkään, eilen illalla oli jotenki outo fiilis ja tosiaan olin väsynyt. Nyt vedän tässä sitten appelsiini mehua ja kuuntelen musaa, hymyilen - toivottavasti sinäkin!

Tuntuu oikeesti "pitkästä" aikaa et alkaa taas hymyilyttämään ihan aidosti, silleen ilman mitään syytä kulkee hymy huulilla, tai onhan siihen syy, se syy on että olen taas jälleen muistanut, tajunnut että lopulta on vain olemassa onnellisuutta.

Muuten, joo, huomenna olis taas koulua, onneks ei mikään pitkä päivä ole tiedossa, tiistai vapaata, keskiviikkona tentti.. torstai taitaa taas olla vapaata ja joo, perjantaina olis pari tuntia, eli ei mikään paha viikko tiedossa ollenkaan kun näin ajattelee ja muutenkin aika tulee menemään nopeasti.. Niinkuin aina.

Muistan että vähän aika sitten valittelin että en oikein ole löytänyt mitään irc-kanavaa jolle voisi mennä temmeltämään, no nyt sellainen löyty, kansainvälinen buddhalainen kanava, ihmiset kaikenikäisiä ympäri maapalloa ja pääsee todella luomaan kontakteja. Avoin porukka johon pääsee sisälle samantien, kunhan vain vähän pitää ääntä eikä odota että sut tullaan vetämään sieltä keskusteluun ilman omaa aloitetta.

Mut nyt, musavideoon, huomenna lisää:

Tim McGraw - Over And Over Again

(koitin löytää omalla videolla, mut en löytäny joten Peter Pan meininkiä sitten :) - Enjoy)