Noniin, elämä on taas mennyt etiäpäin ja arki on hyppinyt ylä- ja alamäkeä. Pystyssä kuitenkin vielä ollaan, onnellisesti. Siitä on tosiaan aikaa kun olen viimeksi tänne kirjoitellut, mitäs se on, 4kk? Huhhuh! Noh, elämässä, mun elämään kuuluu tällähetkellä vain ja ainoastaan koulua, tällä viikolla oli 3 tenttiä, edellisellä 2 ja tulevilla viikoilla lisää, plus sitten kaikki mahdolliset harjoitustyöt! Loppu lukukaudet on aina niin pirullista aikaa.. *huoh*

No mutta muuten menee ihan ok, jos koulua ei oteta huomioon niin aika on kulunut lähinnä nukkuessa ja ollessa omissa oloissa, se vähä aika mitä koulun ympäriltä jää menee lepäämiseen ja ystävyyksien ylläpitämiseen. Kaikki ylimääräiset harrastukset ovat kyllä saaneet jäädä vähemmälle - toisaalta mulla on tarkoituksena vähän priorisoida ja aikatauluttaa elämää vuodenvaihteen jälkeen, näkis vähän mihin on kykenevä ja mitä vois tehdä kuitenkin niin että itselle jää sitä omaa arvokasta aikaa olla itsekseen.

Viimepäivinä on tullut paljon kuunneltua kotimaista musiikkia ja Sir Elwoodin Hiljaiset Värit on kyl nyt kova sana, samoin Lordi ja muutenkin sellainen vähän "ytympi" musiikki, iltaisin sitten kuuntelee jotain herkempiä, ja jos en ole vielä Gary Julesin "Mad World" biisiä mainostanut, niin mainostanpa nytten, siinä on KAUNIS biisi, suosittelen! Oli muistaakseni elokuvasta nimeltään Donnie Darko poimittu..

Pääsin sitten tosiaan kuuntelemaan Dalai lamaa kaksin kerroin, se oli kokemus kyllä ilman vertoja ja jos vain saisin mahdollisuuden, haluaisin heti osallistua uudestaan! Jotain siinä henkilössä on joka saa tulen palamaan sisällä. Kävin myös Äiti Ammaa moikkaamassa Kaapelilla, ts. elin siellä koko viikonlopun, flunssassa, mutta hauskaa oli. Tutustuin uusiin ihmisiin, kävin auttamassa ruoan teossa ja tapasin tuttuja.. Ja yksi mitä se sai aikaan, oli että mun kaipuu Intiaa kohtaan vain kasvoi entisestään.. Koitan kestää nyt tämän koulun ajan, tehdä sitten vähän töitä ja sitten lähtisin ystäväni kanssa Intiaa kiertämään, pitkäksi aikaa, tai no "pitkä" on tietenkin suhteellinen käsitys, mutta puhutaan ajasta yli puolivuotta.. Samoin viime aikoina on tullut kova tarve päästä Lontooseen, joten mitä nähtävämmin suuntaan sinne joskus Tammi/Helmikuussa, saas nähdä, se on ainakin tarkoituksena.. ja/tai sitten Huhti/Toukokuussa Saksan suunnille.. Suunnitelmia riittäis.. Katsellaan ja kyllähän mä informoin sitten varmasti täälläkin miten ja minne suuntaudun reissuissani..

Harmittaa kun olen selvästi kipeä, eikä nukkumisesta tule mitään, mutta enää ei oikein ole asiaa päässäkään että mitä kirjoittaa, joten kaipa se on lopetettava tältä päivältä.. Sayanara!

Itseasiassa, nyt kun videoita on tullut laitettua, niin etsin juuri teille kaikille ko. Mad World kipaleen kuunneltavaksi/katsottavaksi, enjoy!

Gary Jules & Michael Andrews - Mad World