Tekis mieli laulaa, laulaa kovaa, mutta ei korkealta. Johtunee siitä että minulla on yllättävänkin pirteä olo, nukuin pitkään, mikä johtuu kyl ihan siitä että yöllä tuli valvottua yli kolmen jutellessani hyvän ystävän kanssa, sitten lopulta meni silmät niin ristiin että väritkään eivät pysyneet kohdillaan näytössä, harmaasta tuli violettia ja oranssista vihreätä.. Sen siitä saa kun valvoo, no tuli mentyä sit nukkumaan, heräsinkin ekan kerran jo seitsemältä, kuka tietää miksi, mut jäin sit nukkumaan aina vain uudestaan ja uudestaan kunnes kello oli lähempänä kahtatoista. Seitsemältä oli kyllä vielä sellainen olo et "ohhoh, oonko mä kenties nukkunutkin?", mut nyt tosiaan pirteenä liikenteessä.

Eilen illalla tuli taas naurettua ihan kunnolla, oli hauskaa ja tuli tavattua tuttuja pääkaupunkiseudulta, tuli ihan hyvä olo kun näki tuttuja kasvoja.

Mut sit on kans harmittanu vähän, Dalailaman vierailu on peruutettu hänen terveydellisistä syistä johtuen.. Noh, ehkä sitä sitten joku toinen päivä pääsee kohtaamaan hänet, mut ois se ollu niin kiva.

Jep jep, ehkä myöhemmin lisää, mää meen lauleskelemaan..

Steve Smith and Vital Information - Rattletrap