Ja se on taas yksi yö takana, sunnuntai alullaan ja minä edelleen (taas) blogini ääressä. Viime aikoina on tosiaan ollut suuri tarve vain suoltaa tekstiä, ei väliä sillä kuinka järkevää tekstiä sieltä tulee ja 'valitettavasti' blogini on saanut vastaanottavan osan osakseen. Tänään olis jälleen koulutöitä edessä, iso harjoitustyö tehtävänä, pitää kirjoittaa lausuntoja ja piirrellä kaikennäköistä, sitä odotellessa.. *huoh*. Asuintaloni remppakin etenee ihan kiitettävää vauhtia, mikä on positiivista huomata, tietää että tuolla ulkona tosiaankin tehdään töitä, tietenkin työaikojen puitteissa, mutta on aina mukava huomata että eihän se loputon projekti olekaan, vaikka aluks vähän hirvitti ajatella.

Televisio pauhaa tuossa vieressä ja siitä tulikin mieleeni että en ole vieläkään nähnyt Jadesoturia, ehdottomasti se pitäisi kotimaisena leffana nähdä,  yksi niistä harvoista kotimaisista joka mua ylensäkään kiinnostaa, yleensä jätän kotimaiset elokuvat suoraan väliin, ei kiinnosta, yhtään Kaurismäen leffaakaan en ole nähnyt.. Ja tänään tulisi televisiosta sitten Taru Sormusten Herrasta trilogian ensimmäinen osa, sen kyllä katson, siihen en kyllästy koskaan. Pitäisi itseasiassa katsoa myös Jan Kounenin Blueberry tässä jokin päivä, ko. elokuva on ollut lainassa nyt yhdellä jos toisella henkilöllä yli puolitoista vuotta ja vihdoin se on löytänyt tiensä takaisin dvd hyllylleni, jos ette ole nähneet moista elokuvaa niin suosittelen lämpimästi. Kävin pari vuotta sitten katsomassa Rakkautta & Anarkiaa elokuvafestareilla Jan Kounenin Other Worlds, kyseinen elokuva on dokumentti perun shamaaneista ja initiaatioista ja sitten taas Blueberry on sen pohjalta tehty fiktiivinen elokuva joka käyttää Other Worldsia pohjaelementtinä. Jan Kounen on muutenkin ohjaaja jonka tuotannosta pidän, saisipa suomeen vain enemmän näytäntöön hänen tuotoksiaan..

..ja  nyt tuli syötyä loputkin puolenkilon suklaarusinapussista.. niinpä niin. Mutta kun TV:stä oli puhetta ja tosiaan televisio on päällä, näyttäen tv nelosta ja Newtonia yms, niin täytyy sanoa että olen niin iloinen että Nelonen ja Sub tv tulivat silloin aikoinaan mukaan, on televisiossa enemmän viihdettä ja hyviä sarjoja eikä aina vain Kauniita ja Rohkeita *puistatus*. Mutta, jospa mä tämän päivän (pitänee sanoa aamun) osalta lopettaisin tähän ja painuisin kirjojen ääreen. Kirjoista puheenollen, olen juuri lukemassa sellaista kirjaa kuin "Surusta kasvoi vuori - Tiibetiläisen soturinunnan tarina", tuossa on muuten sellainen kirja että se vie lukijan mukanaan. Pidän.

päivän musavideona...

KT Tunstall - Black Horse & the Cherry Tree